GENÇ BAFRASPOR U 11 ZİRVEYİ SEVDİ

GENÇ BAFRASPOR U 11 ZİRVEYİ SEVDİ

Samsun Amatör U Ligi takımları arasındaki özel Turnuva ve Futbol Şenliği, güzel ve ilginç görüntülere sahne oluyor.

A+A-

Eski adıyla Bafra Kızılırmak spor; yeni adıyla Genç Bafraspor- 1930 Bafraspor U 11  maçı adeta nefesleri kesti. Her iki takımın da alkışlanacak ve özverili futbolu; geleceğin alt yapıdaki yıldızlarını Türk Futbolu' na kazandırma yolunda önemli bir turnuva olarak kendini hissettirdi.

Bafra Suni Çim Saha' da karşılaşan 2 takımdan; Genç Bafraspor U 11 takım antrenörü Galip Es ve 1930 Bafraspor U 11 takım antrenörü Mustafa Bulat' ın maç öncesi ve devredeki taktikleri dikkat çekti.

Maç öncesi  ve devrede antrenörler  takım oyuncularına gerekli taktikleri verdler. Bu arada maçtan önce görüştüğümüz Genç Bafraspor U 11 Takım Kaptanı Alperen maçta 3 gol atacağını söylese de takımın gollerini Yağız ve Ahmet Efe kaydetti.

1930 Bafraspor da rakibi Genç Bafraspr ile başa baş mücadele etti ancak biraz daha istekli ve gayretli olan Genç Bafraspor zevkli ve heyecanlı geçen maçı 2- 0 kazanmayı başardı.

Bu arada Samsun' dan transfer teklifi alan Genç Bafraspor' un U 11 kız oyuncusu Yaren Ersen de 2. yarıda oynadığı umut veren ve güzel futboluyla dikkat çekti. Özellikle köşelerden kaleye doğru yaptığı güzel ortalar; takım hocalarından alkış ve beğeni alırken, Yağız ve Efe' nin golleri de güzeldi.

Maçı antreörlerden İsmail Edis yönetti. Maçta, centilmenliğe gölge düşürecek bir olay olmadı ancak maçın atmosferinden kaynaklanan düşmeler ve hafif yaralanmalar oldu ki maç içinde de bunların olması normal karşılanmalı.

25 Temmuz Çarşamba günü, saat 19: 00' da, akşam saatinde oynanan maçta, saha ışıklandırma sistemiyle aydınlatıldı.

Bu sonuçla U 11 Lgi' ndeki özel turnuvada Genç Bafraspor 13 puanla liderliğini devam ettirirken, Mevlanaspor  ve 1930 Bafraspor da 2. ve 3. sırayı paylaştılar.

Takım kadroları ise şöyle:

1930 Bafraspor U 11: Enes, Arda Doğukan, Mustafa, Kerem ( Kaptan ), Esat, Yağız, Abdullah Efe

Antrenör: Mustafa Bulat

Genç Bafraspr U 11: Baran, Yavuz, Emre, Yağız, Ahmet, Tuğran, Alperen ( Kaptan )

Yedekler: Umut, Emircan, Yaren ( takımın tek kız oyuncusu ), Tahir, Tuncay, Mehmet Akif, Ahmet

Antrenör: Galip- Halis Es, Hürriyet Özdinç

Kaleci antrenörü: Ahmet Oğuz

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

genc-bafraspor-u-11-zirveyi-sevdi-f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.