Gelin Hamamı Geleneği Hamam Sultan'da Yaşatılıyor

Gelin Hamamı Geleneği Hamam Sultan'da Yaşatılıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde yayınlanan genelge ile çoğu işletmede olduğu gibi hamamlarda 1 Haziran 2020 tarihine kadar faaliyetleri durdurulmuştu.

A+A-

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle hamam işletmelerinin yeniden açılmasıyla Bafra’da bulunan Hamam Sultan, en hijyenik koşullarda faaliyetini sürdürmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı Bilim Danışma Kurulu’nun son yayınladığı kurallar itibariyle ise, COVİD-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde öngörülen sağlık önlemlerine uyum sağlayan Hamam Sultan, gelin hamamı ön planda olmak üzere tüm vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı hizmet veriyor. 

GELİN ADAYLARININ TEK TERCİHİ “HAMAM SULTAN”

Hamam Sultan İşletme Sahibi Gülistan Topkaya’da gerekli önlemlerin alındığını belirterek; “Öncelik sağlık dedik ve tüm önlemleri alarak, gelin hamamları organizasyonları ön planda olmak üzere, tüm vatandaşlarımızı Hamam Sultan’a bekliyoruz. Pandeminin ilk günlerinde insanlarda daha yoğun bir tedirginlik durumu söz konusuydu. Fakat tedbirler ve alınan önlemler arttıkça, insanların bakış açısı ve yaklaşımı da daha bilinçli olmaya başladı. Altını çizerek belirtmek isterim ki, gelin hamamlarında randevulu sistemde çalıştığımız için iki farklı organizasyon aynı zamana denk gelmiyor. Prensibimiz, her daim temizlik üzerine olduğu için, gönül rahatlığıyla tedbirleri aldığımız işletmemize siz değerli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Cumartesi ve Pazar günleri de dahil, sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 arasında hizmet veriyoruz. Randevulu sistemde çalıştığımız için gelmeden önce lütfen 0362 500 51 50 telefon numarasından randevu almayı unutmayın. Sağlıklı günler dilerim.” dedi. 

hamam-4.jpghamam-3.jpghamam-1.jpg

hamam-2-001.jpghamam-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum