Gelecek Partisi İlçe Başkanı Osman Sarı;"Bafra'da artık gelecek var"

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Osman Sarı;"Bafra'da artık gelecek var"

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt Gelecek Partisi Bafra İlçe Başkanı Osman Sarı ve yönetim kurulu ile birlikte Bafra’da istişare toplantısında bir araya geldi.

A+A-

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt Gelecek Partisi Bafra İlçe Başkanı Osman Sarı ve yönetim kurulu ile birlikte Bafra’da istişare toplantısında bir araya geldi.
Bafra’da bir restorantta bir araya gelen Gelecek Partililer ilk başta tanışma toplantısı gerçekleştirdiler.
Toplantıda bir konuşma yapan Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, "Ülkemiz seçim atmosferine doğru hızla yaklaşırken bizler de son kontrollerimizi titizlikle yapıyoruz. Bununla birlikte siyasette gençleşmeyi önemsiyoruz. Dikkatle incelerseniz Gelecek Partisi Bafra ilçe başkanımız oldukça genç. Bundan sonra da Gelecek Partisi genç ve dinamik bir ekip ile yoluna devam edecektir.
Güçlü Bafra , güçlü gelecek. Gelecek Partisi Bafra İlçe Başkanımız olarak Osman Sarı ve yönetimi ile bir araya geldik. 
Şimdi yeni şeyler söyleme zamanıdır. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak korkulardan tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler. Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır. Türkiyenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Gelecek Partisi Bafra İlçe Başkanı Osman Sarı ise yaptığı konuşmada, "Hayatım boyunca önceliğim her zaman insani değerler oldu. Bundan sonra da bu durum hiç değişmeyecek. Herkesin kalbine dokunacağız. “Bafra’da artık Gelecek Var!” .
Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi Samsun İl Başkanımız Sayın Mustafa Yeşilyurt  başta olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemiz de yaşanan sıkıntılardan kurtulmak adına bende bir şeyler yapmak istedim. Aktif ve enerjik bir şekilde çalışarak Bafra’da partimizi hak ettiği noktaya taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız.’’dedi.
Toplantı anı fotolarının çekilmesinden sonra sona erdi.

gelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var.pnggelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var-001.pnggelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var-002.pnggelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var-003.pnggelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var-004.pnggelecek-partisi-ilce-baskani-osman-sari-bafrada-artik-gelecek-var-005.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.