GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI 29 EKİM'DEN

GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI 29 EKİM'DEN

29 Ekim İlkokulu 3/I sınıfı öğrencisi Yunus Emre DÜLGAR ve 4/D sınıfı öğrencisi Berker KUTLU,

A+A-

1 Aralık 2013 - 19 Ocak 2014 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMUÇEM) tarafından düzenlenen "Deneylerle Fen Bilimleri Okulu" Eğitimi Programına katılarak eğitimlerini başarı ile tamamladılar. Öğrenciler Samsun ili merkezi ve ilçelerinden yoğun katılım talebi olan bu eğitim için başvuru yaparak eğitime katılan 15 öğrenci arasına girmiş ve eğitimleri sonucunda katılım belgesi almışlardır. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan okul müdürü Baattin AKÇA; "Bu çocuklar; bizim geleceğimizdir, geleceğimizin genç bilim adamlarıdır. Yaşadığımız dünyayı daha iyi araştırıp bunun farkındalığına varan bilinçli bireylerin yetişmesi demek, insanlık adına atılan büyük bir adım olacaktır. Öğrencilerimizin hayata hazırlanırken okul dışındaki bu tür faaliyetlere katılımları onların yaşamında olumlu izler bırakmaktadır. 

Hafta sonları Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde düzenlenen "Deneylerle Fen Bilimleri Okulu" programına katılarak eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi ve onları bu eğitime teşvik eden sınıf öğretmenlerini, çocuklarıyla yakından ilgilenen velilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.