GELECEĞİMİZE ORTAK OLUN

GELECEĞİMİZE ORTAK OLUN

Bafra Tarım Meslek Lisesi Kültür-Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü Bafra genelinde "GELECEĞİMİZE ORTAK OLUN" sloganıyla bir Kitap Bağışı Kampanyası başlatmıştır.

A+A-

Bafra Tarım Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yaşar Vural, okul kütüphanelerinde yeterli kitap bulunmadığını, öğrencilerinin çoğunun yatılı olduğu Bafra Tarım meslek Lisesi için bu durumun öğrencilerin gelişim ve okumaları açısından olumsuzluk teşkil ettiğini, bu eksikliği gidermek için de Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü olarak Kitap Bağış Kampanyası başlattıklarını söyledi. Açıklamasına Kampanyayı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 27/03/2012 tarih ve 2933 sayılı oluruyla başlattıklarını belirterek devam eden Yaşar Vural, eğitime ve okumaya karşı duyarlı olan tüm vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

 
Bafra Tarım Meslek Lisesinin Kitap Bağış Kampanyasına, kitap bağışlayarak destek olmak isteyenler okulun 0362 588 22 23 nolu telefonundan ulaşarak gerekli bilgiyi alabilir veya aşağıdaki adrese doğrudan kitapları yollayabilirler.
 
Bafra Tarım Meslek Lisesi
Kolay Yolu Üzeri, Belediye Su Arıtma Tesisi Karşısı
55400
Dedeli-Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.