Gel Bir Fabrika Kuralım…

Gel Bir Fabrika Kuralım…

5 Ocakta 15:00 da Ondokuz Mayıs üniversitesi konferans salonunda bu haykırışlara “BEN VARIM” diyen öğrenciler eşlik etti.

A+A-

Üniversitelerin üretim gücüne destek vermesi , Üretim sanayi işbirliği çalışmalarının somut göstergesi olan AMİSOS KAHVE üreticisi öğrencilerle , yine aynı üniversitenin öğrencileri buluştu. 

AMİSOS kahvenin yönetim ekibi , bu serüvenin nasıl başladığını , yaşanılan sıkıntılarla beraber nasıl aşıldığını anlattı. Anlatımı kişisel gelişim semineri tadında aktaran ekip koordinatörü Fatih Avcı , “projenin geldiği noktaya baktığımda hayallerimin çok ötesinde olduğunu gördüm. Ancak yeni bir planlamayla bu kahvenin daha büyük yerlere gelmesi için daha kurumsal bir yapıya ulaşmasını sağladık ve inşallah yakın bir zamanda Ondokuz Mayız üniversitesinden çıkan bir Dünya markası oluruz.” Dedi.

Programa katılan öğrencilerdeki heyecan üst seviyede olmakla beraber , bu heyecanın realiteye dönüşmesi adına gerek Gıda bölüm başkanı Hasan Temiz’in , gerek Rektör sayın …… ‘ın Pr.Dr. Yavuz Ünal’ın gerekli desteği vereceklerini açıklamalarının ardından , yine proje ekiplerinden Makine müh. Ecem Turacık , Gıda müh. Fatmagül Arduç, Spor yöneticisi İrem Yazıcı sahnede söz alanlardandı. 

Yapılan tüm değerlendirmelerden sonra , ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz veciz ifadesinin vücut bulmuş hali olan Amisos kahvenin tüm aşamalarından bahsedildi. Bunun neden heryerde yapamayacağımıza veya her ilde neden bir üretim kurulamacağına dair hiçbir bilgi veya delil bulamadığımızdan dolayı buradayız. Gerçekten eğer olmayacağına dair tek delil bulsaydık biz durmuş olacaktık. Bu sebeple biz bu girişimin vücut bulmuş hali olan Amisos Kahve bugün iki ülkeye ihracat yapar hale gelmiştir. 

Öğrencilere verilen seminer sonrası yeni projeler üretmek ve Amisos kahve içerisinde bulunmak amacı ile bir sonraki görüşme şimdiden heyecanla beklenir. Oldu.

 

gel-bir-fabrika-kuralim.jpeggel-bir-fabrika-kuralim-001.jpeggel-bir-fabrika-kuralim-002.jpeggel-bir-fabrika-kuralim-003.jpeggel-bir-fabrika-kuralim-004.jpeggel-bir-fabrika-kuralim-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.