GEKAS TRABZONSPORA MI GELİYOR ?

GEKAS TRABZONSPOR'A MI GELİYOR ?

Akhisar Belediye’de gösterdiği performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Yunan golcü Gekas, Trabzonspor yolunda.

A+A-

Bordo mavili ekibin Gekas’la anlaştığı, kısa bir süre içinde kendisiyle 1+1 yıllık anlaşma imzalanacağı öğrenildi. 2012-2013 sezonunun devre arasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne imza atan Gekas, takımını lige tutunmasına büyük pay sahibi oldu. Manisa temsilcisinde 15 maça çıkan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 12 gol kaydetti.

Yunan golcü, Süper Lig’de daha önce de Samsunspor forması giymişti.

"HER ŞEY PLANLADIĞIMIZ GİBİ GİDİYOR"

Öte yandan, bir açıklama yapan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili kulübün sorunlarını bilerek ve çözümlerini üreterek göreve geldiklerini belirterek, ""Uzun bir çalışmanın ardından göreve geldik. Bize oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederiz. Biz bütün Trabzonsporluları mutlu etmek ve arzuladıkları takımı oluşturmak için görevdeyiz. Bütün sıkıntıları biliyorduk ve sorunlara çözüm üreterek iş başındayız. Her şey planladığımız ve beklediğimiz gibi gidiyor. Bir sıkıntımız ve sorunumuz yok. Sıkıntıları aşacak güçteyiz. Hiç kimse, merak etmesin. Her şeyin üstesinde gelecek iradeye sahip bir yönetim, kulübün başında. Bütün Trabzonsporlular rahat olsun" dedi.

Trabzonspor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını kaydeden Çakıroğlu, "Trabzonspor’u hak ettiği yere taşımak için tüm gücümüzle mücadele edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Trabzonspor’da yaşanacak olan değişimi herkes, zamanla görecek. Kulübümüzün haklarını koruma noktasında ortaya koyacağımız irade ve Trabzonsporlular’ın arzuladığı duruşu bu yönetim ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

HENRIQUE KONUSU

Çakıroğlu, Henrique konusunun mazbatayı alındıktan sonra gelen konular arasında yer aldığını belirterek, "Mesai bitimine kısa bir süre kala, konu önümüze geldi. 30 dakikalık bir bölümde başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu sorunu çözdü ve oyuncunun hesabına 1 milyon 100 bin dolar yattı. Trabzonspor’da bir şeyler değişecek. Kulübümüzün itibarıyla kimse oynayamaz, buna asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.