GAZİANTEPSPOR’A GALİBİYET PRİMİ

GAZİANTEPSPOR’A GALİBİYET PRİMİ

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Eskişehirspor’u 2-0'lik skorla mağlup eden Gaziantepsporlu futbolcular, Gaziantep protokolü tarafından 250 bin TL galibiyet primi ile ödüllendirildi.

A+A-

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Gaziantepsporlu oyuncular katıldı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, tüm takımı tebrik ederek, “Bu galibiyet rahat bir nefes almamızı sağladı. Düşme hattının üstüne çıktık. Gaziantepspor’a gönül veren Gaziantep’teki hem taraftarına hem yöneticiler olarak bizde açıkçası rahatladık. Bugün de tabi ilimizdeki Belediye Başkanlarımızın, il Başkanımızın, Sanayi Odası Başkanımızın, Ticaret Odası Başkanımızın ve arkadaşlarımız en azından motivasyon bakımından faydası olacağını, kente yönetim kademesi olan herkesin kulübe sahip çıktığını, göstermek bakımından yararlı olacağını düşünüldü. Hatırlarsanız yine zor bir karşılaşma öncesi yine gelip ziyaret etmiştik. Orada da söz vermiştik. Oradan 3 puan alıp galip gelindiğinde 250 bin TL prim vereceğimizi onu geçen hafta yerine getirdik. Geçen haftaki sözümüzü de bugün yerine getiriyoruz. Sizlerin, takımın Ankara’ya moral ve motivasyonun en yüksek düzeyde gitmesini, dönüşte de aynı performansı göstererek, dönmelerini bekliyoruz. Başarılar diliyoruz. Ayrıca ben tüm protokol üyelerine Gaziantepspor’a destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise, “Valimizin dediği gibi Ordu maçından başlayıp, buradan çıktık, inşallah Gençlerbirliği maçını da kazanıp bir daha Valimiz ve bu ekibi yine aynı şekilde burada görürüz. Galibiyetinizden dolayı ve göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yaptıkları duyarlı yardım ve katkılarından dolayı başta Valimiz Erdal Ata’ya Belediye Başkanlarımıza, Oda Başkanlarımıza İl Başkanımıza hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür galibiyet ve yardımların devamı gelir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, Gaziantep Valisi Erdal Ata, 250 bin TL’lik primi Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’a teslim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.