Gazi aday Hakan Keser'den Bafra55.net'e ziyaret

Gazi aday Hakan Keser'den Bafra55.net'e ziyaret

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetiminden Hakan KESER Samsundan mhp millet vekilliği için adaylığını açıklamasının ardından basın ziyaretlerine başladı.

A+A-

MHP Samsun milletvekilliği adaylığını açıklayan Hakan Keser bafra55.net haber sitesi yönetim kurulu başkanı Nihat Kale'yi ziyaret ederek gündem değerlendirmesi yaptılar.

Keser''son günlerde aldığımız  dağlıca ve bu gün ığdırdan gelen üzüntü verici haberler,yüreğimizdeki ateşi iyice körükledi.Bu kadar acıyı hak eden bir millet değil Türk milleti.Bizi karıştırmaya çalışan dış mihrakların oyununa gelememek için Türk vatandaşı olan herkes daha duyarlı,daha uyanık ve daha akıllı olmak zorunda.Üzerimizde oyunlar oynanıyor bu oynları ancak ve ancak 'akıl'ile bertaraf edebiliriz. Bunun içinde bir Gazi olarak MHP'den Milletvekiliği için adaylığımı açıkladım.Şayet mecliste PKK'lı var ise Gazide olamlı diyerek 'Bismillah'dedik.

Bana destek olan Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetimine ve basın kuruluşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum''dedi.'' Bu ülke sahipsiz değil bu ülkede kan akmaya devam etmeyecek.Her yeni bir evlat babasız,bir anne evlatsız,bir kadın dul kalmayacak.Bu duygu ve düşünceler içerisinde dimdik ayakta duran bir ''MHP'için halkımızdan her zaman olduğundan daha fazla destek istiyorum.'' dedi.

TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN

dsc_0029.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.