GAZETECİLERİN İFTARI FARKLI

GAZETECİLERİN İFTARI FARKLI

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “mangal başı iftarı” Samsun’da günün konusu oldu. Cemiyet Başkanı Mehmet Yazıcı, "Sıradan olmasın, bir fark yaratalım dedik, olağanüstü ilgi gördü" dedi

A+A-

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinin bahçesinde iftar düzenledi. Açık havadaki iftarda cemiyet yönetim kurulu üyeleri mangal başına geçip, pişirdikleri köfteleri meslektaşlarına ikram etti. Izgara köftenin yanında ayran ve piyaz servisi yapılırken Çay-Kur Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan stantta da gazeteciler için kurallara uygun demlenmiş çayın incelikleri anlatıldı.  
 
‘BİR FARKLI OLSUN İSTEDİK’
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, "Üyelerimize değişik bir iftar programı yapmaya çalıştık. Bunun için de açık havada, mangalda hazırladığımız köftelerle iftarlarını açmalarını sağladık. Değişik bir iftar oldu. Gazeteci arkadaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etti" dedi.  
 
GAZETECİLER MUTLU AYRILDI
İftara Samsun’daki yerel ve yaygın basın çalışanlarının yanı sıra Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Gazetesi Köşe yazarları Osman Kara, Avni Demir, Hakkı Yeşilyurt, Av. Cemil Deveci ile çok sayıda basın emekçisi katıldı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.