Gazetecilerden Arslan`a veda

Gazetecilerden Arslan`a veda

Bafra`da görev yapan gazeteciler emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a veda için toplandılar.

A+A-

bafra55.net / Ayhan Aydemir

3 Eylül 2014 yılında Adana Vali Yardımcılığından Bafra Kaymakamlığına atanan ve 20 Haziran tarihinde yaş haddinden emekliye ayrılarak kaymakamlık görevi sona eren Halis Arslan, Bafra Basınına veda etti.
Bafra Gazeteciler Cemiyeti ve Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen veda toplantısı Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Kafeteryasında gerçekleşti.
Bafra’da görev yapan basın mensupları Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı veda toplantısında yalnız bırakmadı. Bafra’da ilk kez bir kaymakam bu kadar kalabalık bir basın tarafından uğurlandı.

Veda toplantısından büyük memnuniyet duyan Kaymakam Arslan, “Bir basın ordusu ile beni uğurluyorsunuz. Müteşekkirim, size borçlandım. Hepinizi Bursa’ya beklerim. Sizi orada ağırlamak isterim. Bafra çok büyük bir yer. Basını da çok büyük.” dedi.
Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu Kaymakam Arslan’a, üzerinde “Bafra Kaymakamlığı görev süreniz boyunca, Bafra Basını ile kurduğunuz sıcak ilişkilerinizden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.” yazılı plaket takdim etti.
Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği adına da Nihat Kale tarafından hediye takdim edildi.
Gazeteciler ile toplu fotoğraf ve selfie çekinen Kaymakam Arslan, mutlu bir şekilde ayrıldı.

1-088.jpg2-077.jpg3-066.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.