Gazeteciler Şahin ve Taşçı ile buluştu

Gazeteciler Şahin ve Taşçı ile buluştu

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ile yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in de bulunduğu ziyaret sırasında, Samsun medyası ve yerel yönetimlerin güç birliğinin, şehir tanıtımı adına önemine dikkat çekildi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’le birlikte gazetecileri ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yönetimi yeni değişen 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetine başarılar diledi.

Samsun’un, Türkiye’de etkin bir basın gücü olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimiz, her yönüyle olduğu gibi basın noktasında da öncü konumda. Bizler yerel yöneticiler olarak, kentimizin medya kuruluşlarını son derece önemsiyoruz. Projelerimizi, çalışmalarımızı kıymetli basın mensupları aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz. Gazetecilerin fikirlerine, önerilerine, eleştirilerine önem veriyoruz. Sürekli vurguladığımız ortak akıl düşüncemizin bir parçası da mutlak suretle gazetecilerdir. Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerde, planladığımız tüm çalışmalarda, şehrimizin basın gücünden destek alıyoruz. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, gazetecilerin ziyaretinde de Başkan Taşçı’ya eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’un tanıtımı açısından, gazetecilere büyük görev düştüğünü söyledi. Şehrin pozitif yönlerinin ele alınmasının önemine dikkat çeken Başkan Şahin, “Samsun, bölgenin en önemli kenti konumundayken, Türkiye’nin de en önemli şehirlerinin başında geliyor. Bu sadece bizim için değil, gazeteciler için de büyük bir sorumluluk. Şehrimizin tanıtılması, değerlerinin ön plana çıkartılması, yaşanan değişim ve gelişimin ortaya koyulması adına, gazetecilere büyük görev düşüyor. Bu anlamda gerçekleştirilen çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye her zaman hazırız. Bu vesileyle 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın Samsun basını hakkındaki sözleri karşısında mutluğu olduğunu söyleyen 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Kısa bir süre önce yönetimini devraldığımız cemiyetimiz, Samsun basının gücünü daha da arttırmayı hedefliyor. Şehrin sorunlarına duyarlı, geleceğine önem veren ve bu anlamda üreten bir gazetecilik anlayışı içerisindeyiz. Bu anlayıştan hareketle şehrimizdeki yöneticilerle bir araya geliyoruz. İlk ziyaretimizi de bugün Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya gerçekleştirdik. Güzel bir tesadüf oldu ve ziyaretimiz sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’le de sohbet etme imkanı bulduk. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde, Samsun’a daha fazla ne katabiliriz, bunu konuştuk.

gazeteciler-sahin-ve-tasci-ile-bulustu-1.jpggazeteciler-sahin-ve-tasci-ile-bulustu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.