Gaspçı gençlerin yargılanmasına başlandı

Gaspçı gençlerin yargılanmasına başlandı

Samsun'da araçlarına aldıkları gence bıçak çekerek parasını gasp ettikleri iddia edilen 2 kişinin yargılanmasına başlandı.

A+A-

Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda, evinden sigara almaya giden E.G.'yi araçlarına alarak bıçak çekip 50 lira parasını gasp etikleri iddiasıyla hakkında dava açılan E.Y. ile C.D.'nin yargılanmasına başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada askerde olan mağdur katılmazken, hırsızlık suçundan tutuklu bulunan E.Y. ve C.D. ile duruşmada hazır bulundu. E.Y. ve C.D. haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, gün boyu E.G. ile arabayla gezdiklerini, daha sonra kendisini Tekkeköy ilçesinde bıraktıklarını belirterek, "Biz hırsızlık olayına karıştık. E.G. de bizimleydi. Bu suçtan kurtulmak için parasının gasp edilmediğini söylüyor" dediler.
E.G.'nin babası N.G. ile annesi N.G. sanıkların yalan konuştuğunu belirterek, oğullarına sigara alması için 50 lira para verdiklerini ve evden markete giderken parasının sanıklar tarafından gasp edildiğini ifade ettiler.
Duruşma mağdurun ifadesinin alınması için ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.