Gasilhane Projesinin İhalesi Yapıldı

Gasilhane Projesinin İhalesi Yapıldı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın seçim beyannamesinde yer alan Gasilhane Projesinin ihalesi yapıldı.

A+A-

Asri Mezarlık bünyesinde yer alan ve ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut gasilhanenin yerine, modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek bir gasilhane yapılması ile ilgili çalışmalar tamamlanarak projenin ihalesi gerçekleştirildi.

Bafra Belediyesi’nde gerçekleşen ihaleye 11 firma teklif verdi.

Gelen teklifleri değerlendiren belediye, 994 bin liralık en düşük teklifi sunan Erol İnşaat Firması'nın, Gasilhane inşaatını gerçekleştirmesi yönünde karar verdi. 

Gerçekleştirilen ihalenin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kılıç; “Belediye bünyesinde geçmiş yılların ihtiyaçlarına göre yapılmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış gasilhane yerine, modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek bir gasilhane yapılması ile ilgili proje çalışmasını tamamlayarak son şeklini verdik. Bugün de ihaleyi gerçekleştirdik. Kısa süre içerisinde tam bir tesis olarak hizmete geçmesi gayretindeyiz. Bafra’nın beklentisine cevap veren bir gasilhane kazandıracağız. ”

Yaklaşık 666 metrekare kapalı alana sahip olacak projede; bay-bayan gasilhane, morg, bekleme salonu, 2 adet personel ve memur odası, bay-bayan imam odası, arşiv odası, kefen ve malzeme deposu, çay ocağı ve bay-bayan engelli wc bulunuyor.

 

gasilhane-1-587x440.JPGgasilhane-2-587x440.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum