Ganalı Başkan Samsun'da Sakatlandı

Ganalı Başkan Samsun'da Sakatlandı

Batı Park'ta kardeş şehir anıtına ağaç dikme töreni esnasında,

A+A-

düşme sonucu sol uyluğundan sakatlanan Gana’nın Başkenti Akra'nın Belediye Başkanı Alfredo O. Vanderpiye, Medical Park Samsun Hastanesi’nde tedavi edildi. 
Başkan Vanderpiye’ye tedavisi sırasında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş eşlik etti. Kardeş şehir protokolü için Samsun'a gelen Akra Belediye Başkanı Alfredo O. Vanderpiye, protokolü imzaladıktan sonra Batı Park’ta kardeş şehir anıtına ağaç dikme töreni esnasında, düşme sonucu sol uyluğundan sakatlandı. Medical Park Samsun Hastanesi’ne gelen Alfredo O. Vanderpiye’yi Prof. Dr. Nevzat Dabak tedavi etti. Prof. Dr. Dabak, “Hastamızda kas içi kanama ve yumuşak doku zedelenmesi mevcut. Gerekli tedaviyi yapıp taburcu ediyoruz. Başkan Alfredo O. Vanderpiye gezisine kısa bir dinlenmeden sonra kaldığı yerden devam edebilecektir” dedi.
Akra Belediye Başkanı Alfredo O. Vanderpiye ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş ve Prof. Dr. Nevzat Dabak’a teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.