Galatasaray'da ikinci Korona virüs vakası !

Galatasaray'da ikinci Korona virüs vakası !

Fatih Terim, Korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

A+A-

Galatasaray’ın önceki ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşinin Korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Albayrak'ın ardından bir üzücü haber daha geldi. Bugün ise Fatih Terim, Korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Teknik direktör Fatih Terim, Korona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Terim sosyal medya hesabında; "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Korona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere." paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, yeni tip Korona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için, “Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz.” dedi.

Trabzonspor Kulübü ise Terim için, “Kovid-19 teşhisi konularak tedavisine başlanan Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." dedi.
752x395-galatasaray-fatih-terimle-nikah-tazeledi-iste-sozlesme-detaylari-1562602271365.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.