Finalistler belli oldu

Finalistler belli oldu

Bafra Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol müsabakasında final takımları Açık Cezaevi ve Halk Eğitim Merkezi oldu.

A+A-

finalistler-belli-oldu-008.JPGBafra Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol müsabakasında sona gelindi. Dün oynanan karşılaşmalarla birlikte finale kalan iki takım belli oldu.

saat : 17.30'da başlayan Bafra İlçe Müftülüğü ile Bafra Açık Cezaevi karşılaştı. Karşılaşmanın normal süresi 3-3 biterken karşılaşma penaltılara geçildi. Penaltılarda ise 6-5 kazanan Bafra Açık Cezaevi kendisini finale yazdıran ilk takım oldu.

Saat 18.30'da ise günün ikinci karşılaşması Halk Eğitim Merkezi ile Bafra İlçe Tarım arasında oynandı, karşılaşma Halk Eğitim Merkezi'nin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. bu sonuçla kendisini finale yazdıran ikinci takım ise Bafra Halk Eğitim Merkezi oldu.

Bugün oynanacak karşılaşmalarla Futbol turnuvası sona erecek.

üçüncülük dördüncülük maçı saat 28 Ekim 17.30'da İlçe Tarım ile Bafra Müfülük arasında oynanacak. aynı gün saat 18.30'da ise final maçı Bafra Açık Cezaevi ile Bafra Halk Eğitim Merkezi arasında oynanacak.

Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, müsabakaya katılan tüm sporculara teşekkür ederken bu gün oynanacak futbol müsabakasında sporculara başarılar diledi. 

finalistler-belli-oldu.JPGfinalistler-belli-oldu-001.JPGfinalistler-belli-oldu-002.JPGfinalistler-belli-oldu-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.