FESHANEDE NUSRET SEVEN RÜZGARI

FESHANEDE NUSRET SEVEN RÜZGARI

Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlü Bafra Belediye Başkan A. Adayı Nusret Seven Samsun Dernekler Federasyonu'nun (SADEF) Feshane' de bu yıl altıncısını düzenlediği “Samsun Günleri” etkinliğine katıldı

A+A-

Gecede Nusret Seven'e SADEF Başkan yardımcısı Bafralı İşadamı Murat İmza ve Samsunlu Sanayici İş Adamları Derneği (Saysiyad) Başkan yardımcısı MHP eski İl Yöneticisi Bafralı iş adamı Mete Koca eşlik etti.

Nusret Seven yaptığı konuşmada, Samsunlu işadamlarını bir araya toplayan Kaya Aşcı'ya Samsun için lobi oluşturmakta gösterdiği öncülükten ve özveri ile düzenledikleri “Samsun Günleri” etkinliğinden dolayı teşekkürlerini sundu. 

Nusret Seven konuşmasının devamında; Bafra'nın makà »s talihinin Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi ile değişeceğini, kaliteli kadroları ile Bafra'yı yeniden MHP'nin kalesi yapmak istediklerini söyledi.

İşadamlarına hitap eden Seven, “Yeni büyükşehir yasası ile birlikte Bafra'nın artık sahil şeridi bir şehir olduğundan, denizle, barajla, sit alanlarıyla göller ile birleşen şehir büyük düşünen siyasetçiler ile bir yola girmek zorundadır.” dedi.

2013 yılının Bafra'sında hala şehrin yol, su, kaldırım, peyzaj, çöp toplama, sosyal projeler, alışveriş alanları gibi sıkıntılarının konuşulmaması gerektiğini belirten Nusret Seven, “Eğer ki bu problemler hala devam ediyorsa bu basiretsiz yönetime dur demenin zamanı geldi. Bafra'nın ismin artık büyük projeler büyük düşünceler ile anılması gerek.” dedi.

Nusret Seven'in Feshane ziyareti sevenleri tarafından çıkartma olarak yorumlanırken, Seven, Feshane'de kurulan tüm stantları tek tek ziyaret etti. Bafra'dan gelen esnaf, yatırımcı ve ziyaretçiler tarafından Nusret Seven'e büyük ilgi gösterildi. 

Nusret Seven'in Feshane'de yaptığı ve seçim çıkarması olarak yorumlanan konuşma aynı zamanda AKS TV tarafından da canlı olarak yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.