FERNANDAO: “TAKIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM”

FERNANDAO: “TAKIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM”

Bursaspor’un yeni transferi Jose Fernandao Viana De Santana, Brezilya’da iyi bir sezon geçirdiğini ve Bursaspor’da da bu formunu devam ettirip takıma faydalı olmak istediğini belirtti.

A+A-

Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Fernandao, akşam saatlerinde Türkiye’ye geldi. Yıldız golcüyü İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Bursaspor’un Sportif Koordinatörü Barış Güçlü karşıladı. Bursaspor’un büyük hedefleri olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çok çalışıp takıma katkı sağlamak istediğini belirten Brezilyalı futbolcu, “Sabırlı bir şekilde çalışıp, taraftarlarımızı mutlu edebilmek ve onlara şampiyonluklar yaşatabilmek en büyük dileğim. Gol atmayı seviyorum ama her şeyden önemlisi takımın kazanmasına yardımcı olmak. Bunun adı gol atmak veya takımı ileriye taşımak olsun takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Adaptasyonum belki biraz zaman alacak ama ben taraftarlarımızı mutlu edebilmek için saha içi ve dışında elimden geleni yapacağım” dedi.
Bursaspor hakkında bilgileri Colin Kazım’dan aldığını belirten Fernandao, “Colin beni aradı. Kendisi ile mesajlaştık. Birkaç soru sordum ve o da içtenlikle cevapladı, her zaman yardımcı olacağını söyledi. Güzel bir arkadaşlık ortamının beni beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.