Ferah bebek için teşekkür

Ferah bebek için teşekkür

Bafra’da, Ferah Bebek için yapılan yardımlar konusunda, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde teşekkür mahiyetinde ödül töreni yapıldı.

A+A-

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ''Bafra’da, 412 ünite kan alındı. 853 kök hücre bağışçısı kazanıldı. Bafra ilçesinde, İstanbul’da yaşayan Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için Kızılay ve TÜRKÖK tarafından başlatılan kampanya destek gördü.  Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Binasında, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 30 öğrencinin gönüllü olarak yardım ettiğini''söyledi.  

                 Bafra Kök Hücre Bağışı Kampanyasına Destek Verdi
      Kızılay Orta Karadeniz Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım şunları söyledi:          
      “Gerçekten Bafra’da çok güzel işler yapılıyor ve çok güzel işlerde yapıyoruz. Bu kapsamda, başta kaymakamımıza, belediye başkanımıza, Bafra Kızılay Şubesine tüm destek veren kamu kurum ve kuruşlarına, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, basımınıza ve duyarlı Bafra halkına çok teşekkür ediyorum. Ferah bebek bir sembol oldu. Bafra’mız da, toplam 412 kan bağışı, 853 kök hücre bağışı yapıldı. Biz, bu artışların artacağına inanıyoruz. Destek veren herkese ve duyarlı Bafra halkına çok teşekkür ediyorum.”
      Bu işin öncüsü basının olduğunu belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, “Hakikaten iyi kenetlendik, güzellikleri iyi paylaşmayı öğrendik, ferah bebek kampanyasında, iyi destek gördük. Hayat kurtarma yolunda, çok başarılı bir çalışma yaptık. Bu son derece, anlamlı bir kampanya olduğunun farkındayım. Bu açıdan duyarlı Bafra halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.       
                    “Bafra, Ferah bebek için seferber oldu”
      Ferah bebeğin akrabası İbrahim Zerrin de, "Ferah bebekle başlayıp tüm Türkiye de ve Bafra’da   çok büyük talep gördü. İstanbul’dan olsun diğer illerden olsun bize teşekkürler geliyor. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
      Ferah bebek kampanyasına destek veren sivil toplum örgütlerine, oda temsilcilere, Bafra Kızılay Şubesine kamu kurum ve kuruluşlarına ve kişilere günün anısına Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan vekili Hüseyin Çamaş ve Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin tarafından plaketleri takdim edildi.   
  

ferah-bebek-icin-tesekkur.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-001.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-002.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-003.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-004.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-005.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-006.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-007.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-008.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-009.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-010.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-011.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-012.JPGdsc_0121.jpgferah-bebek-icin-tesekkur-013.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-014.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-015.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-016.JPGferah-bebek-icin-tesekkur-017.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.