FENERBAHÇELİ GÖKHAN GÖNÜL’DEN KAYMAKAM ARSLAN’A FORMA JESTİ

FENERBAHÇELİ GÖKHAN GÖNÜL’DEN KAYMAKAM ARSLAN’A FORMA JESTİ

Fenerbahçe’nin gözde futbolcusu Bafralı Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de giymiş olduğu 77 numaralı formasını Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a gönderdi.

A+A-

Gökhan Gönül 77 numaralı formasını yeğeni ile Kaymakam Halis Arslan’a bizzat gönderdi. Bu arada Gökhan Gönül’ün mesajını da Kaymakam Halis Arslan’a iletti.

 

 

Gökhan Gönül, Kaymakam Arslan’a gönderdiği mesajda “Ben Bafralıyım ve Bafra’yı çok seviyorum. Bu arada Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bey’in spora vermiş olduğu önemi de çok iyi biliyorum. Bilhassa Bafra’mızda Kaymakam Bey’in genç sporcularla yakinen ilgilenmesi sporu destekleyip teşvik etmesi şahsen beni çok duygulandırdı. Kendisine başarılar dilerken, saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Bafra’dan başarılı sporcular çıkacağına yürekten inandığını da vurgulayan Gökhan Gönül, “Bafra’mızda geçmişte önemli futbolcular, Türk futboluna önemli katkılarda bulundular. Bundan sonra da Türk futbolunda önemli Bafralı futbolcuları görebiliriz. Ben Bafra’yı ve Bafra insanını çok  seviyorum. Bu nedenle 77 numaralı formamı Bafra’nın sevilen ve çalışkan Kaymakamı Halis Arslan Bey’e yeğenim ile gönderdim. İnşallah sezon bittiğinde Bafra’ya gelerek, Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bey’i makamında ziyaret ederek Bafra Spor ’unu birlikte görüşeceğiz” şeklinde gönderdiği mesajda konuştu.

 

 

 

 

 

KAYMAKAM ARSLAN ÇOK DUYGULANDI

 

 

Bafra Kaymakamı Halis Arslan’da, Gökhan Gönül’ün bu anlamlı jesti karşısında çok duygulandığını ifade ederek, “Gökhan Gönül, Türk futbolunun bir starıdır. Özellikle Bafralı olması da Bafralıların gururudur. Kendisine forma jestinden dolayı teşekkür ediyorum. İfade ettiği gibi sezon sonunda Gökhan Gönül’ü Bafra’da görmekten son derece mutlu oluruz. Kendisini Bafra’ya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.