FENERBAHÇE, NEWCASTLE UNİTED İLE 1-1 BERABERE KALDI

FENERBAHÇE, NEWCASTLE UNİTED İLE 1-1 BERABERE KALDI

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, 2. hazırlık maçında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Newcastle United ile karşılaştı.

A+A-

Ritzing Sonnensee Stadı’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı. Sarı-lacivertlilerin golünü 90. dakikada Cristian Baroni’den gelirken, İngiliz ekibinin golünü ise 76. dakikada Abeid kaydetti. 
Fenerbahçe maça, Mert Günok, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Miroslav Stoch ve Moussa Sow ilk on biri ile başladı.
Maçın ilk tehlikeli atağı 11. dakikada Fenerbahçe’den geldi. Ceza alanı önünde topla buluşan Cristian Baroni’nin şutu üstten auta gitti. Maçta oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettiren sarı-lacivertliler, ikinci önemli atağını 18. dakikada Alex ile geliştirdi. Ceza alanı önünde Cristian’la paslaşan Alex, ceza yayından aşırtma bir vuruş denedi. Top üstten auta gitti. Kalan dakikalarda iki takım oyuncuları da gol vuruşlarında başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Fenerbahçe ikinci yarıya Sow-Mehmet Topuz değişikliği ile başladı. Bu değişikliğin ardından hücumda daha organize olan Fenerbahçe, 49’da Kuyt ve 52’de Alex’in kaleyi denemeleri ile gol pozisyonu buldu. Ardından 75. dakikada sağ kanattan Stoch’un kullandığı serbest vuruşta Selçuk topa kafa vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti. 76. dakikada İngiliz ekibi Abeid’in golü ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran Fenerbahçe, 90. dakikada eşitliği yakaladı. Stoch’un pasında ceza yayı içerisinde topla buluşan Baroni düzgün bir vuruşla meşin yuvarlığı ağlara gönderdi ve maçta durum 1-1 geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.