Fedarasyon başkan vekili BOZKURT işaretini Hazmedemedi!!!

Fedarasyon başkan vekili BOZKURT işaretini Hazmedemedi!!!

Afyonkarahisar'da yapılan 5. Açık Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonası'nın madalya töreninde skandal yaşandı.

A+A-

Kürsüde BOZKURT işareti yaptığı için WUSHU Balkan Şampiyonu Sıla Zeynep TURAN Federasyon başkan vekili Abdurrahman AKYÜZ tarafından herkezin içinde terbiyesizlik yapma diye uyarılarak  kürsüden indirildi.

1100 sporcu ve 11 ülke arasında yapılan Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında, sporcumuz Sıla Zeynep Turan 48 kg da tüm rakiplerini nakavt ve sayı farkıyla yenip şampiyon oldu.Wushu Balkan Şampiyonasında 48 kiloda şampiyon olan Bursalı sporcumuz Sıla Zeynep TURAN çıktığı kürsüde Türklüğün sembolü olan BOZKURT işaretini yaptı.Bunun üzerine Federesyon Başkan Vekili Abdurrahman AKYÜZ madalya töreninde BOZKURT işaretini yaptığı için Sporcumuz Sıla Zeynep TURAN'ı TERBİYESİZLİK ile suçlayarak kürsüden indirdi.

Sıla Zeynep Turan'ın gözyaşları içinde kürsüden indiği bildirildi.Skandal olaya sosyal medyadan büyük tepki gösterildi. Sosyal medya üzerinden Türkiye Wushu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz'e "En büyük terbiyesiz sensin Abdurrahman Akyüz, kızımızın tek damla gözyaşına kurban ol !#HADDİNİBİLabdurrahmanakyüz" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum