Favori Moda Açıldı

Favori Moda Açıldı

Royal Garden Kır Bahçesi Düğün Salonu kurucularından Burak Tolga Korkmaz kardeşlerden bir hizmet daha "Favori Moda" açıldı.

A+A-

Bafra'nın en işlek Caddelerinden olan Tekel Caddesi üzerinde bulunan "Favori Moda" görkemli açılış ile hizmete girdi. 

AYNI GÜNDE 20 GELİNE HİZMET İMKANI

10 kişinin istihdam edildiği gelinlik ve moda evinde aynı günde 20 geline hizmet verebilme kapasitesine sahip.

Burak Korkmaz, Favori Moda, kına, abiye elbiselerinin satış yeri olduğunu belirterek "İnsanlarımız artık özel günlerinde gelinlik almak için il dışına gitmek zorunda kalmayacak bütün aradıkları çeşitleri mağazamızda bulabilecek"dedi.

Samsun gelinlerinin son dönemde pandeminin de etkisi ile sadelikten yana olduğuna dikkat çeken Korkmaz, insanların mutluluğuna ortak olmak için bu alanda yatırım yaptığını işaret etti.

favori-moda-acildi.JPG

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Açılış nedeniyle mağazadaki ürünlerde açılışa özel % 20 indirimli kampanyalar düzenlediklerini dikkat çeken Burak Korkmaz, "Özellikle gelinlik giyecek genç kızlarımızın boyuna, fizik yapısına, saç ve saç tasarımına ,makyajına ve giyeceği ayakkabı boyuna, istenilen modelde ve de istenilen mevsimine göre gelinlik abiye, nişan elbisesi isteğe göre tasarlıyor ve müşterimize sunuyoruz. Hazır satışa sunduğumuz modellerde de bunlar mevcut. Gelinlik alacaklar mağazalarımıza da kendilerine uygun her türlü bol seçenekli gelinlik, nişan elbiseleri ve abiye bulabilirler. Tüm ürünlerimiz kaliteli ve özenle hazırlanmaktadır. Öncelliğimiz müşteri memnuniyeti. Başta Bafra olmak üzere tüm bölge halkımıza hizmet vermekten de son derece mutluyuz.”diye konuştu.

favori-moda-acildi-001.JPGfavori-moda-acildi-002.JPGfavori-moda-acildi-003.JPGfavori-moda-acildi-004.JPGfavori-moda-acildi-005.JPGfavori-moda-acildi-006.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.