FAVORİ BAFRA TARIMLAR KUYUMCU’DAN MUHTEŞEM TANITIM

FAVORİ BAFRA TARIMLAR KUYUMCU’DAN MUHTEŞEM TANITIM

FAVORİ BAFRA TARIMLAR MAĞAZASI 2.GELENEKSEL ÜRÜN TANITIM GÜNLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

A+A-


Avrupa’nın en büyük ve modern altın takı üretim tesisine sahip olan Favori, 2 yıldır Favori Bafra Bayisinin sektöre ve diğer Favori bayilerine örnek olarak gerçekleştirdiği altın-mücevher tanıtımı ile büyük beğeni topladı.

Favori Kuyumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özel , ‘‘Yapılan bu etkinliğin onları çok memnun ettiğini, kendi markaları ve kuyumculuk sektörü için yapılmış örnek bir davranış ve büyük bir adım olduğunu’’ dile getirirken , işini vizyonu ve misyonuyla yapan Favori Bafra ailesini kutladı.

30 yıldır kuyumculuk sektöründe olan ve 6 kişilik uzman ekibiyle Samsun Bafra ve çevresine hizmet veren FAVORİ Bafra Tarımlar Mağazası yönetimi 4-5 Mayıs günleri boyunca yaklaşık 300 kişiyi Favorinin şık tasarım ürünleriyle buluşturdu. iki gün boyunca süren Favori ürün tanıtım etkinliği  Bafra’dan, Samsun’dan çevre il ve ilçelerden gelen katılımcılarla yoğun ilgi gördü. Birbirinden özel ve şık takılar katılımcılarla buluşurken, kokteyl ’de keyifli anlar ve sohbetler yaşandı.

CNR-EXPO Altın Takı ve Mücevher Fuarı sonrasında yapılan ve fuar tadında geçen bu iki gün boyunca FAVORİ Koleksiyon ürünlerinden olan İstanbul, Mevlane,Şems hoşgörü,Derin Deniz, Dantel,Antik,İncili Takı,Goldy,Pırlanta gibi hem göze hem gönüle hitap eden çok nadide parçalar katılımcıların beğenisine sunulurken, bir çok güzel parça da sahiplerini buldu.

Favori Kuyumculuk Bafra Mağazası ve Bafra Tarımlar Kuyumculuk sahipleri Sedef ve Hüseyin Tarım ile değerli ekibi, ‘‘Bu çok özel iki gün boyunca gelen konuklarla ilgilenmekten büyük zevk aldıklarını, fuar tadında iki gün geçirdiklerini ve ilgiden çok memnun kaldıklarını’’ belirtirken, Sedef TARIM ‘‘gördükleri bu ilginin aslında Bafra’nın geçmişten gelen unutulmuş, sosyal zenginliğe özlemi ile alakalı’’ olduğunu belirtti. Bafra’nın kaybettiği değerleri kazanabilmesi adına akılcı yatırımların yapılmasının şart olduğunu belirten Tarım, inanan ve bu doğrultuda yatırım yaparak hizmet veren, yenilikçi, kaliteli ve müşteri odaklı bir firma olduklarını dile getirdi.

Ayrıca Sedef-Hüseyin Tarım ‘‘İlçemizde yaptığımız ve 2’cisini gerçekleştirdiğimiz bu sosyal faaliyetin aynı sektörde faaliyet gösteren diğer il ve ilçelerde ki meslektaşlarına örnek olduğunu Bafra ve Bafralıların potansiyelini vurguladığını’’söyledi.

Davetliler arasında bulunan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Eşi Hacer Katırcı, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, SADEF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mali Müşavir Hüseyin Eroğlu, İşadamı Hüseyin Tarım,İşadamı Oral Aşçı, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Girişimci İş Kadınları, çok sayıda davetli ve müşteriler ,’’Bafra’mızda böyle sosyal bir aktivite olmasından birer Bafralı olarak gurur duyuyoruz ’’ şeklinde duygularını ifade ettiler.

Bafra Tarımlar Favori yöneticileri ve ekibi kuyumculuk sektöründe, kendi özel tasarımlarıyla farklılaşan ve özgün olma yolunda akademik çalışma yöntemini seçen FAVORİ Ailesine (Fabrika, Tasarım, Üretim, Show Room.) Bafra’ya göstermiş oldukları özel ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Ayrıca tanıtım gününde hazır bulunan FAVORİ Kuyumculuk Bölge Sorumlusu ve Bayii Danışmanları Emrah Eruzun ve Serhan Sökmen’in davetlilerle yakından ilgilenmesi, FAVORİ Kuyumculuk, Yeni Ürünleri hakkında tanıtım sunumu ise takdir topladı, ilgi gördü.

Ürünlerin tanıtımı 1 hafta boyunca FAVORİ Bafra Mağazasında sergilenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.