Fatma&Enes Karamuk Çifti Evliliğe İlk Adımı Attılar

Fatma&Enes Karamuk Çifti Evliliğe İlk Adımı Attılar

Fatma&Enes Karamuk  Çifti muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attılar.

A+A-

Fatma&Enes Karamuk  Çifti muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attılar.

Havva-Fatih Karamuk’un kızı Fatma Karamuk ile Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Özel Kalem Müdürü Sevim Karamuk - Yörem Pide Restoranlar Zinciri İşletmecisi Duran Karamuk’un oğlu Samsun Bafra Fırın Restoran İşletmecisi Enes Karamuk muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attılar.
Fatma&Enes Karamuk çifti Altınkum Beyaz Saray Düğün Salonuna   yaşamlarının ışıltılı geçmesi dileği ile meşaleler, konfetiler, alkışlar arasında girdiler.
Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kestiler.
Nişan yüzüklerini ise genç nişanlıların babaları Fatih Karamuk ve Duran Karamuk din görevlisi Mehmet Hocanın duasının ardından hayırlı olsun dilekleri ile taktılar.
Nişan yüzüklerinin takımı ve Kurdele kesiminden sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Fatma-Enes Karamuk  gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Nişan merasimine Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Alaiddin Domaç, Bafra Devlet Hastanesi İdarecileri, personelleri, Bafra Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, İş insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, yemek sektörü temsilcileri  ile davetliler katılım sağladı.fatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-001.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-002.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-003.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-004.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-005.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-006.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-007.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-008.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-009.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-009.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-010.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-011.pngfatmaenes-karamuk-cifti-evlilige-ilk-adimi-attilar-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.