FATMA ALİYE ANAOKULU “KİTAP OKUMA AĞACIM” ETKİNLİĞİ

FATMA ALİYE ANAOKULU “KİTAP OKUMA AĞACIM” ETKİNLİĞİ

Bafra Fatma Aliye Anaokulu Samsun Maarif Hareketi Kapsamında veli öğrenci işbirliği ile “Kitap Okuma Ağacım” adlı etkinlik düzenledi.

A+A-

Bafra Fatma Aliye Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel, Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ana okul müdürleri ve 19 Ailenin katılımı ile gerçekleşen “Kitap Okuma Ağacı” etikliğinin amacı hakkında açıklama yapan program yetkilisi Beyazıt Yıldım “etikliğin amacının çocuklarımıza kitap sevgisini kazandırmak, anne ve babasıyla kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak, dil gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzun tüm sınıflarında ‘’Kitap okuma Ağacım’’ Etkinliğini uyguladık. Bu kapsamda anne ve babalar önce çocuklarla birlikte kitap ağaçlarını oluşturdu. Sonrasında ebeveynler çocuğuna yatmadan önce hikâye okudu ve okunan bu hikâyelerin adını bir kâğıda yazdı. Çocuğun bu kâğıdı ağaca takmasına rehberlik etti.”
     Okul genelinde “Kitap Okuma Ağacı” etkinliğine 119 veli,119 öğrenci katılım sağladı.4560 adet kitap okuması gerçekleşti.

fatma-aliye-ana-okulu.jpgfatma-aliye-ana-okulu-001.jpgfatma-aliye-ana-okulu-002.jpgfatma-aliye-ana-okulu-003.jpgfatma-aliye-ana-okulu-004.jpgfatma-aliye-ana-okulu-005.jpgfatma-aliye-ana-okulu-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.