Fatih Tunç’tan bafraspor’a 55 forma desteği

Fatih Tunç’tan bafraspor’a 55 forma desteği

Bludenim Tekstil Fabrikası sahiplerinden Fatih Tunç;  Bafraspor bizimdir gerektiğinde elimizi, gerektiğinde gövdemizi taşın altına koyarız” dedi.

A+A-

Bludenim Tekstil Fabrikası sahiplerinden Fatih Tunç;  Bafraspor bizimdir gerektiğinde elimizi, gerektiğinde gövdemizi taşın altına koyarız” dedi.

2021-2022 Süper Amatör “Emin Kar” sezonu hazırlıklarına başlayan ve yaptığı hazırlık maçları ile geleceğe umut veren Bafraspor yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Nihat Kale ile gazeteci Abdullah Özdemir bludenim tekstil fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç’a bilgiler verdi.

Ziyarette Nihat Kale, Yeni sezonda hazırlıklarının devam ettiğini ve hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) olduğunu bu yüzden tüm Bafralılara takıma sahip çıkmalarının gerekli olduğunu belirtti. Tesisleri tekrar Bafraspor’a kazandırdıklarının da altını çizen Kale, tesislerimizde ki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. 2 yıldır burası atıl durumdaydı.  Biraz bakıma ihtiyacı var, bizlerde yönetim kurulu olarak elimizden gelen her şeyi yaparak tesisleri tekrar spor kompleksi haline getirmek istiyoruz.  Altyapı çalışmalarının da hızlandığını söyleyen Basın sözcüsü Kale,  inşallah burayı eski şaşalı dönemlerine getireceğiz bunu sizlerin sayesinde yapacağız” dedi.

Bludenim Tekstil Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç ise şunları söyledi, Bizim çocukluğumuz Bafraspor’u izleyerek geçti. Çok eskileri babamdan duyarım anlatır. Eskiden çok başarılı bir futbol kulübüymüşüz ama şimdilerde amatör ligde mücadele ediyoruz. Bizle kendime adıma söylemek gerekirse, Bafraspor için gerekirse gövdemi taşın altına sokarım gerekirse elimi her şekilde bafraspor’un ve gençlerin yanındayım. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Ziyarete, Fatih Tunç’un babası Feti Tunç ve kardeşi Samet Tunç’ta eşlik etti.

HABER : Emre Şahinol

bafraspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum