Fatih Ortaokulunda yıl sonu etkinliği

Fatih Ortaokulunda yıl sonu etkinliği

Fatih Ortaokulunun Yıl Sonu Sergisine yoğun ilgi vardı.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan Fatih Ortaokulunun Yıl Sonu Sergisine Katıldı
2015-2016 eğitim-öğretim döneminde öğretmenlerinin nezaretinde ve öğrenciler tarafından hazırlanan el işi ve teknolojik ürünler sergilendi.

Fatih ortaokulunda düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Sayın Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk ve veliler katıldı.

Dönemli ilgili konuşmasına okul müdürü Hasan Saygılı, “ Okulumuz öğrencileri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı boyunca görsel sanatlar, teknoloji ve tasarım derslerinde düşünce ve yaratıcılık duygularını, el becerileri ile birleştirerek ortaya koydukları eserlerini bugün bizlere sergileyecekler.
Günümüz dünyasında proje ve performansız bir hayat tarzımızın olması mümkün değildir. Ülkelerin gelişmişlik düzeyleri, ekonomik güçleri, refah seviyeleri ürettikleri proje ile ölçülmektedir. Proje üretmek hayat tarzımıza her alanda girmiş bulunmakta, proje üretmeden hedef belirlemeden hiçbir başarıya ulaşma şansımız bulunmamaktadır. Bu sergimizde proje ve eserleri bulunan öğrencilerimizi kutluyor, ileriki yıllarda Türkiye’mizde ve dünyamızda ses getirecek eserler gerçekleştirmeleri konusunda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Sergi açılışından sonra tek tek gezerek öğrencilerin hazırlamış oldukları stantları gezen Kaymakamımız Sayın Halis Arslan yapmış olduğu konuşmasında; ilk öncelikle hazırlamış olduğunuz bu güzel projelerinizden dolayı sizleri kutluyorum. 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde birçok projelere imzanızı attınız. Bu başarı seviyenizi daha yükseklere taşırsınız” dedi.

fatih-ortaokulu-2.jpgfatih-ortaokulu-3.jpgfatih-ortaokulu-4.jpgfatih-ortaokulu-6.jpgfatih-ortaokulu-7.jpgfatih-ortaokulu5.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.