Fatih Ortaokulu'nda LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

Fatih Ortaokulu'nda LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirilen LGS'yi başarıyla tamamlayan öğrenciler, okul müdürü tarafından ödüllendirildi.

A+A-

2019-2020 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen Liseye Geçiş Sınavı'nda, Samsun Garip Zeycan Fen Lisesi'ni kazanan Yusuf Özkolay ve Ceylin Ece Cebeci ile Samsun Aziz Atik Fen Lisesi'ni kazanan Recep Emin Kura ve Rana Dursun'a başarılarından ötürü okul müdürü Hasan Çelenk tarafından plaket ve hediye takdimi yapıldı. Törende öğrencilerin bu başarısında emeği olan öğretmenleri ve velileri de hazır bulundu. Törende konuşan okul müdürü Hasan Çelenk, "Fatih Ortaokulu ailesi olarak her yıl başarı çıtasını yükselttiklerini ve bu sene toplamda 14 Fen Lisesi kazanan öğrencileri olduğunu söyledi." Ayrıca okul olarak akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyet alanlarında da tüm okul çalışanları ile birlikte "Okul Kültürü" oluşturduklarını ve bununda "öğrencilerin hayatına en güzel dokunuş" olduğunu belirterek konuşmasını bitirdi.

fatih-ortaokulu-4-004.jpgfatih-ortaokulu-1-006.jpgfatih-ortaokulu-2-006.jpgfatih-ortaokulu-3-004.jpgfatih-ortaokulu-5-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.