FATİH ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

FATİH ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Fatih Ortaokul öğrencileri Bafra’da Huzurevini ziyaret etti.

A+A-

Fatih Ortaokulu’ndan bir grup öğrenci, Okul Müdür Yardımcısı Bilal Ocak ve öğretmenler eşliğinde 75. Yıl Bafra Huzurevi’ni ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı Bilal Ocak yaptığı konuşmasında;

‘’Huzurevi ziyareti, öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemli. Bu ziyaretle öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşıyor” dedi.


Ortaokul öğrencileri, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederken, öğrenci ve yaşlılar arasında duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencileri yeniden görmek istediklerini söyledi. Huzurevi sakinleri, ziyaret sırasında okul öğrencilerinin tertip ettiği tiyatro gösterisini izleyerek gönüllerince eğlendi.

fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-1.jpg fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-2.jpg fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-3.jpg fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-4.jpg fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-5.jpg fatih-ortaokulu-ogrencilerinden-huzurevi-ziyareti-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.