ARSLAN'DAN KONGREYE DAVET

ARSLAN'DAN KONGREYE DAVET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Dr. Fatih, 14 Eylül cumartesi günü Samsun'a geliyor.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Samsun'daki teşkilatlanmasını tamamladı. Partinin 1. Olağan İl Kongresi 14 Eylül cumartesi günü, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, 'Tüm Bafralıları ve Samsunluları 1. Olağan Kongremize bekliyoruz' çağrısı yaptı.

23 Kasım 2018’de kurulan ve ‘Herkesin Refahı İçin’ sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi’nin, 1. Olağan Kongresi, 14 Eylül 2019 Cumartesi günü Saat: 14.00’te Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

BAFRA İLÇE BAŞKANI BİLAL ARSLAN’DAN SAMSUNLULARA DAVET

Tüm Samsunluları 14 Eylül’de gerçekleştirilecek kongreye davet eden Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, “Erbakan hocamızın bize vasiyeti olan yarım kalmış işleri tamamlamak üzere yola çıktık. Yeniden Refah Partisi olarak yapılan hizmetleri takdir edeceğiz, yanlışları düzelteceğiz, eksikleri tamamlayacağız. Halkımıza, partimizin vizyonu ve misyonunu anlatmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan'a ve Refah isminden dolayı çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Tıkanmış olan siyasette yapılanları alkışlayıp, eksikleri tamamlamaya geliyoruz” diye konuştu. “” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum