FACEBOOK’UN BAYANLARIN ŞİFRELERİNİ KIRAN ŞAHIS YAKALANDI

FACEBOOK’UN BAYANLARIN ŞİFRELERİNİ KIRAN ŞAHIS YAKALANDI

Sosyal paylaşım sitesi Facebok’a giren liseli kızların şifrelerini kırarak buradaki özel resimleri ele geçirerek onları tehdit eden şahıs polis tarafından yakalandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, liseli kızların Facebook hesabının şifresini kırarak, kızların resimleri ve özel bilgileri alan M.G (25) isimli şahıs, ele geçirdiği resimlerin ait olduğu kızlarla daha sonradan irtibata geçerek tehdit etti. İrtibata geçtiği kızlara, ele geçirdiği resimler üzerinde oynama yapacağını ve özel bilgiler ile birlikte internet sitelerine atacağını söyleyerek tehdit eden şahıs, kızlardan para ve ilişki isteğinde bulundu. Yaklaşık 100 kızın Facebook hesabını kıran ve tehdit eden M.G’in son olarak tehdit etti liseli kızla buluşmak istedi.
Durumdan rahatsız olan ve aynı zamanda telefonlarda başlayan sözlü tacizlere dayanamayan liseli kız, durumu polise bildirdi. Kısa süre içerisinde ihbarı değerlendiren Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri liseli kız ile buluşma noktasına gelen şahsı yakaladı.
Yakalanan şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İfadesi tamamlanan M.G isimli şahıs daha sonra adliyeye sevk edildi. Şahıs daha sonra adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.