Ezeli Rekabette 339. Randevu

Ezeli Rekabette 339. Randevu

Ezeli Rekabette 339. Randevu

A+A-

Beşiktaş, ligin 6. haftasında yarın sahasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak. 91 yıllık rekabette iki takım yarın 339. kez karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Ligde 10 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş, 13 puanla lider konumda bulunan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Zorlu karşılaşmada siyah-beyazlı ekip, seyirci avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflerken, Fenerbahçe ise ezeli rakibini mağlup ederek zirvedeki yerini korumak istiyor.
EZELİ REKABETTE 339. RANDEVU
İki ekip, yarın oynayacakları mücadele ile birlikte 339. kez karşı karşıya gelecek. 91 yıllık rekabette Fenerbahçe’nin daha önce oynanan 338 müsabakada 128 galibiyeti bulunurken, siyah-beyazlılar ise 122 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Oynanan 88 karşılaşmada ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 464 kez gol sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 426 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalar da Fenerbahçe, 2-0 ve 1-0’lık skorlarla siyah-beyazlı rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.
DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA’DA
Yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.