EVLENDİĞİ KIZA CİNSEL İSTİSMARDAN 4 YIL 5 AY CEZA ALDI

EVLENDİĞİ KIZA CİNSEL İSTİSMARDAN 4 YIL 5 AY CEZA ALDI

Samsun'da 19 yaşındaki genç, evlenip bir çocukları olduğu kıza evlenmeden önce cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

A+A-

Samsun'da geçen yıl meydana gelen olayda olay tarihinde 15 yaşında olan sevdiği kız A.B. ile buluşup kızın rızasıyla ilişkiye giren 19 yaşındaki C.K., kız hamile kalınca ilişkileri ortaya çıktı ve "küçük yaşta kıza cinsel istismar" suçundan gözaltına alınarak tutuklandı. 5 ay tutuklu kalan C.K., daha sonra tahliye edildi. C.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İlişkilerinden bir çocukları dünyaya gelen C.K. ile A.B., yaklaşık 2 ay önce evlendi. 
Bugün görülen davanın ilk duruşmasına kucaklarındaki kızları ile birlikte gelen C.K., "A.B. ile 2 yıl sevgili olarak kaldık. Yaşımız küçük olduğu için ailelerimiz evlenmemize izin vermiyordu. Ailemiz evlenmemize izin versin diye birlikte ilişkiye girdik. Hamile kaldı ve geçen yıl haziran ayında bana kaçtı. A.B.'yi sevdiğim için bütün bu olaylar yaşandı. Mağdure ile 2 ay önce resmi nikahla evlendik. Takdir mahkemenindir" dedi.
A.B. ise, "C.K.'nin verdiği ifade doğrudur. Ailemiz evlenmemize rıza göstersin diye cinsel birliktelik yaşadık. Resmi nikah kıydık ve evlendik. Şikayetçi değilim" diye konuştu.
Kızın anne ve babası da mahkemede verdikleri ifadede, C.K.'den şikayetçi olmadıklarını söylediler. Mahkeme heyeti, C.K.'yı A.B.'ye yönelik "çocuğun cinsel istismarı" suçundan önce 8 yıl hapis cezasına çarptırdı. C.K.'nin suç tarihinde 18 yaşını doldurmamış olduğundan cezasını 5 yıl 5 aya indirdi. C.K.'nin mahkemedeki iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme heyeti, cezayı 4 yıl 5 ay 10 gün olarak kararlaştırdı.
A.B., evlendiği genç ceza alınca ağlayarak adliyeden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.