Esnafa Faizsiz 30 Bin Lira Kredi Müjdesi

Esnafa Faizsiz 30 Bin Lira Kredi Müjdesi

Esnafa Faizsiz 30 Bin Lira Kredi Müjdesi

A+A-

İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zabit Pilan, 2016 yılında bütün esnaflara 30 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceklerini açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim öncesi vaatleri arasında yer alan esnafa sıfır faizli kredi imkanı 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek. Önceden kredi çekmemiş her esnaf ve sanatkar başvurdukları takdirde bu krediden faydalanabilecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zabit Pilan, bu kredinin küçük esnafın çok işine yarayacağını belirtti.


“2016’DA BÜTÜN ESNAFLARA 30 BİN LİRA FAİZSİZ KREDİ”


Bu kredinin küçük esnaf ve sanatkara çok yardımcı olacağını belirten İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zabit Pilan, “Yeni yıla gireceğimiz şu günlerde Başbakanımıza esnaf ve sanatkara verdiği sözü tuttuğu için çok teşekkür ediyorum. Eskiden 1 yılını dolduran yeni esnaflara kredi veriyorduk. Şimdi artık yeni dükkan açan arkadaşlarımıza da hemen kredi verebiliyoruz. Önceden kredi çekmemiş olan tüm esnaf ve sanatkarlara yeni yılla beraber 30 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz. Önceden bu kredileri bastonculuk, seramikçilik, kalaycılık gibi tükenme sınırında olan meslek gruplarına verebiliyorduk. Şimdi bütün esnaf ve sanatkarlar bu kredilerden faydalanabilecek. Bu haberler birlikte esnaf ve sanatkarlar 2016 yılına müjdeli girecek diye düşünüyorum. Bu krediler esnafın önünü de açacak. 30 bin lira küçük esnaflar için az bir para değil. Türkiye’de ilk kez böyle bir kredi gerçekleşecek. Bu kredileri 1 yıldan 5 yıla kadar vadelerle veriyoruz. Faizsiz kredilerin tüm esnafa can simidi olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.