ESKİ TEKEL BİNASINDA  REZİLLİK DEVAM EDİYOR

ESKİ TEKEL BİNASINDA REZİLLİK DEVAM EDİYOR

Bugün saat 12.00 de tekel binasında anlaşılan hırsızlık olayı çevredeki esnafların dikkatiyle ve eşya sahibinin söylemeleri üzere gün ışığına çıktı.

A+A-

Kapı girişlerini kırarak içeri giren hırsızlar,tekel binasının en üst katında meydana gelen olayda manevi değer taşıyan eşyaları çaldılar.

   Kıyafet,tabak,yorgan,vazolar ve benzeri gibi çalınan eşyaların sahibi ise degerli resimler ve evraklarının olduğunu söyledi.Polise haber verdiğini.Polislerin gelmesiyle olay yeri araştırmalarına devam eden ekipler hırsızların orda yattığını ve konakladığını tespit ettiler.Eşyası çalınan şahsın manevi değer taşıyan eşyalarının çalınması eşya sahibine üzüntüye boğdu.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE VİRANE OLDU

   Ayrıca daha önceden elektrik kablolarının çalınıp satıldığı ve aynı zamanda da yangının meydana geldiği ortaya çıkmıştı ve buna rağmen tekel içinde ve bölgesinde tedbir alınmamıştı.Bu durumun çevredeki esnaflarıda tedirgin ettiği görüldü.Tekel binasının ayrıca ne kadar vahim ve kendi haline terk edilmiş olduğu bariz belliydi.Cam kırıkları,çöpler,elektrik kablolarının sökülmüş halde dağınık bir şekilde bırakılması bunlardan sadece bir kaçı.

Hatırlanacağı gibi tekel binasında  bu olaydan önce büyük bir yangın çıkmış ve söndürüldükten sonra önlem alınmamış ve alınmamaya da devam etmektedir. Hal bu iken bir görevlinin olmadığı eski tekel binası çöp yuvası olmaya başlamıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.