ESKİ FUTBOLCULAR BAFRA-SPOR İÇİN BAKIN NE YAPTI?

ESKİ FUTBOLCULAR BAFRA-SPOR İÇİN BAKIN NE YAPTI?

1930 bafraspor adına yaşadığımız 2 kongre olmuş ve yönetime hiç kimse talip olmamıştır.

A+A-

Biz futbol adamları olarak yaptığımız istişarelerde maddi imkanları iyi olan insanlarımızda olaya sıcak bakmadıklarını gördük.

Duyduğumuz tek cümle şu olmuştur,''BELEDİYE PARA VERİYORMU''dur. Bu düşünce yapısının yılların verdiği hazırcılıktan kaynaklandığını bilmekle beraber,takımımızın sahipsiz bırakılması biz futbol adamlarını ziyadesiyle üzmüştür.

İşte bu nedenledirki biz eski futbolcular olarak takımımıza sahip çıkmamız gerektigini düşünerek bu zorlu sürçte yönetime talip olduk. Bizler biliyoruzki belediye imkanları kullanılacak denilse idi,yönetime talip olanlar çok olacaktı.Bizler ise bafrasporumuzu belediye imkanlarına mahkum etmek yerine kendi ayakları üzerinde durabilecek bir konuma getirmektir.Bu anlamda, yaşayacağımız zorlu süreci atlatmak için geçiş sürecinde herkesten destek bekliyoruz.Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz projelerle ilgili açıklamaları kongreden sonra kamuoyuna açıklayacağız. Onun içindirki,12 Temmuzdaki kongreye bütün delegelrin gelip oy kullanarak bizlere zaman kazandırmasını bekliyor ve rica ediyoruz.

 

 YÖNETİM KURULU

1.NEDİM SARAL

2.MEHMET TOPÇU

3.MURAT AYTÜNÜR

4.ABDULLAH TÜRKŞEN

5.KENAN EKBUL

6.ERDAL AKBULUT

7.NURİ KARAGÖZ

8.MEHMET ŞEKER

9.CEVAT YILDIZ

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.