Eşi tarafından öldürülen kadının yazışmaları ortaya çıktı! Bir gün benimde sonum böyle olacak..

Eşi tarafından öldürülen kadının yazışmaları ortaya çıktı! Bir gün benimde sonum böyle olacak..

Samsun'un Bafra ilçesinde eşinin 25 bıçak darbesi sonucu hayatını kaybeden kadının facebook yazışmaları ortaya çıktı.

A+A-

19 Ağustos 2020 yılında arkadaşıyla yazışmaları ortaya çıkan Kamile Yavuz, 2020 yılında işlenen kadın cinayeti ile ilgili yazışmaları sırasında şu satırlara yer verdi. “Bir gün benimde sonum böyle olacak, çocuklarım ortalıkta kalacak korkuyorum” dedi. 

Bu yazışmadan 10 ay sonra 30 Mayıs günü eşi tarafından 25 yerinden bıçaklanarak katledildi. 


Kamile Yavuz'un ağabeyi Dursun Aşçı (42), “Kadın cinayeti kadın cinayeti diye diye bu hale geldik. Hiç günahı olmayan kardeşim, ardında 2 tane çocuk bırakarak gitti. Cezaevinden çıkan adam çalışmadı etmedi, gece-gündüz ne yaptı kardeşimi parçaladı. Bizi parçaladı. Biz her zaman görüşüyoruz. Benim bacım bize söylemedi. Yuvam dağılmasın diye. Çocukları büyüsün, çocuklar küçük diyerekten ama maalesef çocuklar büyüyemeden kendi toprak oldu” dedi.

2003 yılında İzmir’de cinayet işlemiş
Katil zanlısı Faruk Yavuz'un 2003 yılında İzmir'de işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ortaya çıktı. 6 yıl cezaevinde yattıktan sonra İnfaz Kanunu'ndan yararlanarak cezaevinden çıktı. Bafra'da işlediği bir suçtan dolayı infazı yandı. İnfazı yanan Faruk Yavuz cezasının geri kalan kısmı 5 yılı yatmak üzere Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne girdi. Buradan da açık cezaevine geçiş yapan Faruk Yavuz'un cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Haber :Emre Şahinol

kamile-yavuz-cinayeti.png

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.