Ersan Bilgin ’’İflas eden tüccar, kokteyl verirmiş"

Ersan Bilgin ’’İflas eden tüccar, kokteyl verirmiş"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin , Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve beraberindekiler Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal ile birlikte Bafra Öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlediler.

A+A-

Toplantıda Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Saadet Partisi Samsun  İl Başkanı Salih Şen yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin  ise Türkiye’de son zamanlarda oluşan konularla ilgili bilgiler aktardıktan sonra Saadet Partisi olarak bu konulara nasıl çare olacakları hakkından açıklamalarda bulundu.
Daha sonra soru cevap kısmına geçildi.
Bafra55.net haber muhabirimizin sorduğu,’’Geçtiğimiz gün Bafra’ya Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılışı için gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada suya sabuna dokunmadan, ekonomi dört dörtlükmüş gibi konuşmalar yaparak, pembe tablolar çizerek Bafra’dan ayırılmıştır.’’bu konuda neler söylemek istersiniz sorusuna şu cevabı verdi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ,’’Tabi biz şahıslar hakkında konuşmuyoruz. Ama şu anda iktidar gidicidir, iktidar mensupları , iktidarı destekleyen insanlar pembe tablolar çizecekler. Başka ne yapsınlar ki. Ama o pembe tabloyu çizen insanlar sokağa gittiği zaman, evine girdiği zaman , en yakın bir akrabası ile görüştüğü zaman bile tablonun böyle olmadığını görüyorlar. 
Merhum Necmettin Erbakan hocamız hep derdi,’’İflas eden tüccar, kokteyl verirmiş, ziyafet verirmiş. Şu anda da bunları yaşıyoruz biz. Şovlar, büyük adalet sarayları, büyük stadyumlar ve hep benzeri. Fakat hepsinin  başında büyük kelimesi var. Yani şova dönük yatırımlar var . Dolayısı ile memleketin gerçek meselelerine çözüm üreten , vatandaşın derdine derman olan konular değil. İktidar gidicidir gerçekten. Bunu görüyorlar. Onun içinde pembe tablo çizmeyi arttırıyorlar. ‘’diyerek sorulan diğer soruları cevapladı. bafra-saadet-partisi-2.jpgbafra-saadet-partisi-3.jpgbafra-saadet-partisi-4.jpgbafra-saadet-partisi-5.jpgbafra-saadet-partisi-6.jpgbafra-saadet-partisi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum