Erkunt Traktörleri Tarım Fuarında Büyük İlgi Görüyor

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası.

A+A-

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası.

 Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü,  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN TARIM FUARI 2023 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşmeye başladı.
Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası ERKUNT Traktörleri , 18-22 Ekim 2023  tarihleri arasında düzenlenen Samsun Tarım Fuarı’nda zengin ürün yelpazesi ve ilk defa görücüye çıkardığı yeni modelleriyle yerini alıyor. Sancar Makine&ERKUNT Traktör  standına gelen ziyaretçiler, fuar boyunca öne çıkan traktörleri yakından inceleyebiliyorlar. Bununla birlikte ERKUNT traktörlerinin güncel tarım ekipmanları da ziyaretçilerin beğenisine sunulurken çiftçilere yönelik cazip ürün ve finansman kampanyaları da fuara özel yararlanılabilen fırsatlar arasında.      
SANCAR TARIM& ERKUNT Traktörleri Bölge Bayii satış müdürü Eyüp Tuzcu fuar ve SANCAR TARIM&ERKUNT Traktörleri hakkında Bafra55.net Habere özel açıklamalarda bulundu.
SANCAR TARIM& ERKUNT Traktörleri Bölge Bayii satış müdürü Eyüp,’’TÜYAP’ın açmış fuarda bizde Sancar  Tarım Araçları –
ERKUNT Traktörleri yetkili Bölge Bayi  olarak yerimizi aldık. Fuar içerisinde sergilediğimiz SANCAR TARIM aletlerimiz ve ERKUNT  Traktörlerimize gösterilen ilgi bizleri fazlası ile ziyade etti.  SANCAR TARIM&ERKUNT TRAKTÖRLERİ yetkili bölge bayi  olarak çiftçinin yanında olmayı kendimize ilke edindik. Bunun karşılığında her gittiğimiz etkinlikte halkımızın yoğun ilgisi ile alıyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.36-008.png37-007.png31-011.png32-011.png34-006.png35-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.