Erkin Koray fırtınası esiyor

Erkin Koray fırtınası esiyor

Rock müziğin efsane isimlerinden Erkin Koray, İzmirli hayranlarına unutulmayacak bir konser verdi. Event Hall sahnesine konuk olan rock müziğin usta ismi Erkin Koray, hayranlarına coşku dolu saatler yaşattı.

A+A-

Alkışlarla sahneye çıkan usta rockçı, şarkılarına başlamadan önce sevenleriyle doyasıya sohbet etti. Sıcak yaklaşımı ve samimi hareketleriyle dikkat çeken Erkin Koray, konserinin güzel geçeceğinin en başından sinyalini verdi. ‘Anma Arkadaş’ gibi dillere pelesenk olan şarkısıyla konserine başlayan Erkin Koray, şarkısını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Koray, seslendirdiği şarkılarla bazen hüzünlendirip bazen de eğlendirerek hayranlarına iki duyguyu bir arada tattırdı. 

‘SON 3 KONSER’
Şarkı aralarında sevenleriyle sohbet eden Erkin Koray, uzun yıllardan beri müzik sektörünün içerisinde bulunduğundan bahsederek artık emekli olmak istediğini dile getirdi. Önümüzdeki tarihlerde son 3 konserinin olduğunu söyleyen usta rockçı, artık sahne almayacağını hayranlarına belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.