ERHAN ALTIN GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE

ERHAN ALTIN GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE

PTT 1. Lig Play-Off müsabakasının ilk maçında Albimo Alanyaspor'u 5-1 yenerek final kapısını aralayan Samsunspor’un başarılı Teknik Direktörü Erhan Altın, Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nin konuğu oldu

A+A-

CEMİYETTE KAHVALTI
Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nde organize edilen sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Erhan Altın, galibiyet sevincini paylaştı. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Spor Yazarı Ercüment Gül ve köşe yazarı Hüseyin Kurt ile sohbet eden Altın, farklı skorla kazandıkları Alanyaspor maçıyla hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. 
 
GAZETECİLERE TEŞEKKÜR
Kahvaltı sofrasında gazetecilere PTT 1. Lig sezonunu da değerlendiren Erhan Altın, Samsun Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin deplasman maçlarında bile kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirterek, bu organizasyonla takıma moral veren gazetecilere ve Başkan Mehmet Yazıcı’ya teşekkür etti. Altın, “5 Haziran saat 22.00'de kupayı havaya kaldırdığımızda tüm yorgunluklar sona erecek" dedi. 
 
YAZICI; SÜPER LİG BİZİM
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı da Samsunspor taraftarlarına final coşkusunu yaşatan Erhan Altın'a teşekkür ederek, "Geçtiğimiz sezon kapısını aralamamıza rağmen içeri giremediğimiz Süper Lig'e bu kez çıkacağız. Buraya kadar geldik, artık dönüş yok.  Alanyaspor maçındaki performanslarıyla herkesin taktirini toplayan futbolcularımız bize bu mutluluğu yaşatacak. Buna inanıyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.