Eren Bülbül'ün Karnesi Annesine Verildi

Eren Bülbül'ün Karnesi Annesine Verildi

Trabzon'un Çarşıbaşı Anadolu Lisesi, teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül için karne düzenleyerek annesine verdi.

A+A-

Milyonlarca öğrenci velisinin karne heyecanı yaşadığı ülkemizde en anlamlı karne hediyesini Eren Bülbül'ün annesi aldı. Trabzon’da Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Coşkun Çolak ve öğrencileri 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’da PKK’lı teröristlerin yerini güvenlik güçlerine göstermek isterken açılan ateş sonucu şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü ziyaret etti. Eren Bülbül’ün mezarı başında Anne Ayşe elini öperek Bülbül adına hazırladıkları karneyi anne Bülbül’e ilettiler.

TÜM DERSLER 100

Öğrenciler tarafından hazırlanan karnedeki dersler kısmında Vatan Sevgisi, Cesaret, Vefa, Çalışkanlık, Saygı ve Sadakat yazarken bu derslerin karşısına puan olarak ise 100 tam puan yazıldı. Karnede yer alan devamsızlık kısmında ise “Aramızda” yazması dikkat çekerken sınıf rehber öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü kısmına ise “İyi ki Varsın Eren” yazıldı.

ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM

Öğrencilerinin yaptığı etkinliği değerlendiren Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Coşkun Çolak, “Bugün çocuklarımızla gurur duydum. Ayşe annemizin elini öptük. Şehidimiz ve babası için Yasin’i Şerif okuduk. Eren Bülbül şehidimizin karnesini takdim ettik. İyi ki varsın Eren Bülbül, iyi ki varsın Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Ailesi.” dedi.

eren-bulbulun-karnesi-annesine-verildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.