Erdoğan: 'Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'

Erdoğan: 'Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör olaylarıyla verilmek istenen mesajla cevabımız her fırsatta tekrarlıyoruz, başaramayacaksınız.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen atama ve kura töreninde açıklamada bulundu. Erdoğan, "Türkiye Suriye'deki oyuna asla rıza göstermeyecektir." dedi.

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: 
"Terör olaylarıyla verilmek istenen mesajla cevabımız her fırsatta tekrarlıyoruz, başaramayacaksınız. Kararlığımız bir kez daha tüm dünyaya ifade etmek istiyorum. Türkiye Suriye’de sahneye konmaya çalışılan oyuna asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse tüm imkânlarımızı kullanarak, Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta bu ülkenin kendi halkının iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız. PKK’sından, DAİŞ'inden FETÖ'süne kadar tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar artık bu oyunun deşifre olduğunu görmelidirler. 15 Temmuz darbe girişimi, bölücü örgütün eylemleri Gaziantep saldırısı da dâhil olmak üzere son dönemde yoğunlaşan terör olaylarıyla verilmek istenen mesajla cevabımız her fırsatta tekrarlıyoruz, başaramayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Her saldırıda biz daha da güçleniyoruz"

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.