Erdoğan: Bahçeli’nin Samsun Mitingi tek kelimeyle muhteşemdi

Erdoğan: Bahçeli’nin Samsun Mitingi tek kelimeyle muhteşemdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı mitingi hakkında konuştu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Başkanı Devlet Bahçeli'nin Samsun'da yaptığı mitingi hakkında konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan ''Şu an itibarıyla gittiğimiz her yerde ciddi bir ilgi, alaka var. Nitekim Bahçeli’nin Samsun mitingi tek kelimeyle muhteşemdi. Yani ne, nereye gidiyor, her şey ortada. Oraya gelenler, kumar masasında olanlar değil; oraya gelenler halk, vatandaş. Cumhur İttifakı’nın bir tarafı ne diyor ve Cumhur İttifakı şu anda nereye gidiyor; bunu dinlemeye geldiler. Biz bu yola inançla ve her şeyimizi koyarak devam ediyoruz. İnşallah şurada kaldı 6,5-7 ay. 7 ay sonra bambaşka bir sandık ortaya çıkacak. Bu sandık, kendi içinde hesaplaşma sandığı değil; milletin kime, nasıl baktığını ortaya koyan bir sandık olacak. Biz bu noktada milletimin ferasetiyle hareket ediyoruz, bu ferasete güveniyoruz ve Allah’ın izniyle milletin kantarı yine doğru tartacaktır ve o kantardan da Cumhur İttifakı çıkacaktır.''

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.