ENGELSİZ BİR DÜNYAYI BİRLİKTE OLUŞTURALIM !

ENGELSİZ BİR DÜNYAYI BİRLİKTE OLUŞTURALIM !

Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan ve Başkan Yardımcısı Hasan Satılmış Safiye ile Müzik Saatinin konuğu oldu.

A+A-

Dernek Başkanı Mustafa Kaplan, 23 Şubat Cumartesi günü Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Görme Engelliler Derneği” yararına yapılacak olan konserle ilgili bilgi verdi.

BAFRA’DA ENGELLERİ AŞAN KONSER

Bafra Belediyesi ve Bafra Musıki Cemiyetinin katkılarıyla düzenlenen konsere az bir süre kaldığını belirten, Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan; “ 23 Şubat Cumartesi Günü, anlamlı bir konsere imza atacağız. Konsere giriş davetiyeli olacak. Davetiye alarak yapılacak olan bu bağışlarla görme engelli kardeşlerimiz için beyaz baston ve diğer ihtiyaçları karşılanacak. Bu konuda halkımızın duyarlı olacağına inanıyorum. Hafta sonu çocuğunuzu alıp gelebileceğiniz güzel ve anlamlı bir etkinlik olacak. Yapılacak olan konser için bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi iletmeyi borç biliriz.

'HİÇ BİR FARKIMIZ YOK'

Birlikte olmanın her engeli aşacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Hasan Satılmış; “Halkımızla ortak bir şeyler yapmak istiyoruz. Çünkü biz, birlikte biriz. İstedikten sonra yolunuzda hiç bir şey duramaz. Bizim engeli olmayan bireylerden hiç bir farkımız yok sadece görme fonksiyonumuz kayıp. Bize engel olmasınlar, kaldırımdaki sarı çizgileri işgal ederek, yolumuzu kapatmasınlar. Engelli ailelere sesleniyorum! Çocukları evlere ya da farklı yerlere kapatmayın. Hayatın içine bırakın. Bu gün sizler varsınız fakat yarın olmayacaksınız. Çocuklarınız tek başına kalacaklar. Bu yüzden onları bağımsız yaşama alıştırın. Engelsiz bir dünyayı birlikte oluşturalım" dedi.

Bilet Satış Noktaları:

Eflatun Kitapevi

İşler Kitapevi

Elvan Dondurma

Niyazi Kesim Restoranlar

 

1111.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.