Engelliler Derneğinde Akıl Oyunları

Engelliler Derneğinde Akıl Oyunları

Bafra Mucit Beyinler Atölyesinden, Bafra Engelliler Derneği'ne "Akıl oyunları" etkinliği.

A+A-

Her yıl Bafra Mucit Beyinler tarafından organize edilen "Akıl oyunları" bu yılda Sakatlar Derneği Bara şubesinde oynandı. Etkinlik hakkında konuşan Mucit Beyinler Atölyesi Eğitim Koçu Ersa Işık şunlar söyledi,"Her yıl Bafra Engelliler Derneği ile iş birliği yaparak, burada ki engellilerimize, engelli yakınlarına akıl oyunları oynatıyor ve beyin jimnastiği yaptırıyoruz ayrıca buraya gelenlerle de hoş vakit geçiriyoruz" dedi.

Bafra Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Başkanı Recep Köksal ise, " Burada ki üyelerimizle hem kaynaşmak, hem beyin jimnastiği yapmak hem de hoş vakit geçirmek için yılda bir kere akıl oyunları oynuyoruz. Amacımız hem buraya gelen çocuklara derneğimiz hakkında ve faaliyetleri hakkında bilgiler vermek hem de engeli çocuklarımızın  yalnız olmadıklarını hissettirmek" dedi.

Ayrıca etkinlikte görev alan Diyetisen Ahmet Selman Duman ise, Burada engelli arkadaşlarımızla olmaktan çok mutluyum, engelli bazı arkadaşlarımızın kilo problemleri olduğu için bu etkinliğe bende davet edildim. hem burada hoşça vakit geçirip hemde kilo sorunu olan engelli arkadaşlarımıza da çözümler bulacağız. Beni bu organizasyona davet eden Dernek Başkanımız Recep Köksal'a ve Mucit Beyinler Atölyesi sahipleri sevgili Esra Işık ve eşi Onur Işık beyefendiye çok teşekkür ederim" dedi.

Etkinlik yapılan ikramlarla son buldu.

mg-0613-800x533.JPGmg-0620-800x533.JPGmg-0621-800x533.JPGmg-0641-800x533.JPGmg-0638-800x533.JPGmg-0619-800x533.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.