Engelli Çoçuklardan  Kaymakam  ARSLAN’A Anlamlı Ziyaret

Engelli Çoçuklardan Kaymakam ARSLAN’A Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler günü olması nedeniyle Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında anlamlı ziyarette bulundular.Ziyaret esnasında çocuklar Kaymakam Halis Arslan’a çiçek takdim ettiler.

A+A-

Okul adına konuşan İlker Karakaya; 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolasıyla farkındalık oluşturmak adına Sayın Kaymakamımızı çocuklarımızla beraber ziyaret ettik. Okulumuzda toplamda 40 öğrencimiz vardır. Okulumuz da 6-12 yaş grubundaki çocuklarımız eğitim görmektedir. Öğrencilerimizle beraber geçen sezon döneminde birçok projelerimizi gerçekleştirdik. Bu yeni sezon dönemimizde de projelerimizi hazırlıyoruz. Bu projelerimizde bizlere destek olan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ilk öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum. Sadece 1 günle değil her zaman sizler le birlikteyiz. Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezinin çok güzel çalışmalarını görüyoruz. Aşılamayacak engel yoktur. Sosyal hayatta ayakta kalabilmek çok önemli bir durumdur. Çocuklarımızı toplumla kaynaştırmak, rehabilite olmalarını sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla 09.12.2015 tarihi Çarşamba günü Samsun Atlı Spor Tesisleri ve Hayvanat bahçesini ziyaret etmeleri için bir gezi hediye ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.