Engelleri Kaldıran

Engelleri Kaldıran

Tekkeköy Belediyesi ilçenin dört bir yanında farklı alanlardaki çalışmalarını sürdürürken bazı konularda öncelik tanıyarak birçok engeli ortadan kaldırıyor.

A+A-

Özellikle birincil öncelikli alanlarda titiz çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi ekipleri, engelli ve hastası olan ailelerin ulaşım konusunda her hangi bir aksaklık yaşamaması için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor.

yol-(1).jpg

Engelsiz Bir Tekkeköy

İlçe halkının önündeki tüm engelleri kaldırmak için canla başla emek harcadıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Rutin çalışmalarımızın dışında özellikle yaşlı, hasta ve engellilerin yaşadığı alanlardaki çalışmalarımıza öncelik veriyoruz. Sağlık her şeyin üstündedir. Sağlık yönünden devamlı destek almak zorunda kalan bireylerin ve ailelerinin önündeki engelleri kaldırmak görevimiz. Özellikle bize talep edilen ve evinde hastası, yaşlısı ve engelli bireyi olan ailelerin yollarını her daim kullanılır olacak şekle getiriyoruz” dedi.

Bu Yol Engel Tanımıyor

Hayatını sürdürme konusunda sağlık desteğine ihtiyarcı olan bireylerin ailelerinin taleplerini anında yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Togar, “Şartları en iyi duruma getirebilmek için bizde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu manada Başköy Mahallemiz Hoşoğlu mevkiinde engelli bir evladımızın yaşadığı evin olduğu sokakta araçların girmekte zorlandığı ham yolumuzdaki genişletme, zemin sıkılaştırma, elek altı malzeme serim çalışmalarını tamamladık. Araçların girmekte zorlandığı yıllardır yol sorunu çeken ve bir ok zorluğa göğüs geren ailenin artık yolları her türlü hava şartında açık kalacak. Artık evladımın araçla rahat bir şekilde hastaneye gidip gelebilecek. Tüm engelleri kaldırmak için durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.